Mgr. et. Mgr. et. Mgr. Tomáš Zdechovský

předseda národní delegace KDU-ČSL v Evropském parlamentu

Vystudoval magisterské obory pastoračně sociální asistent a pedagog volného času na univerzitě v Českých Budějovicích. Vedle toho absolvoval i bakalářský obor politická komunikace na Papežské salesiánské univerzitě v Římě a magisterský obor mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě v Brně.  Bavil ho marketing a krizová komunikace, proto v roce 2004 založil svou první firmu právě v tomto oboru. Pracoval pro mnoho malých živnostníků, nadnárodních firem, vládu i ministerstva. V roce 2014 úspěšně kandidoval do Evropského parlamentu, kde patřil mezi nejaktivnější europoslance. O pět let později svůj mandát úspěšně obhájil. Ve svém druhém volebním období se stal místopředsedou evropského výboru pro zaměstnanost a sociální věci. Nově je také předsedou národní delegace KDU-ČSL v EP.

Kontaktujte mě

Jméno a příjmení*
Město
Kraj
Bezpečnostní kód
 Security code
Povinná pole jsou označena hvězdičkou (*)
Předmět
Vaše zpráva
Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů.

Přímý kontakt na asistenty:

Lenka Němečková
lenka.nemeckova@europarl.europa.eu
+32 2 28 47780
+32 485 428 826
Europoslanecká kancelář v Bruselu: Evropský parlament, ASP 6F361, Wiertzstraat 60, B-1047 Brusel, Belgie

Lucie Šprochová
asistentka